Wednesday, April 13, 2011

Revista COMICS nr.3 (aprilie 2011)

Dupa succesul numarului precedent (40.000 de cititori online) Revista COMICS revine cu un nou numar plin de comics si benzi desenate. COMICS nr 3 cuprinde lucrarile a 18 artisti romani, interviu comics.cevamarunt, prezentarea celui mai de succes album romanesc de benzi desenate - Cowboy Dog de N. Nobilescu, nuvela "La tiganici" de Mircea Eliade (fragment) in benzi desenate - si cateva sfaturi despre cum sa desenezi, cat si noi aparitii de albume, reviste si carti de specialitate in materie de benzi desenate.

Artistii care au contribuit la acest numar sunt: Alexandru Ciubotariu, Cristian Marcu, Costel BD, Cristi Mindrut, Dutu, Ileana Surducan, Ionut Popescu, Ioana Serban, Laurentiu Butuc, Mihai Grajdeanu, Neli Morut, Octav Ungureanu, Popa Daniel, Serban Andreescu, Sergiu V. Vasile, Toma Alexandru, Vlad Forsea si Xiusha.

Petrecerea de lansare va fi marti, 19 aprilie la Base Cafe, incepand cu ora 19:00, unde veti putea pune gherutele si pe varianta tiparita a revistei. Daca ratati lansarea mai puteti cumpara revista de la libraria Jumatatea Plina din Bucuresti sau puteti s-o comandati prin posta la adresa comics(arond)revistacomics.ro si in cateva zile veti primi revista impreuna cu cateva stickere si alte surprize, dar grabiti-va pentru ca stocul e foarte limitat.

Multumiri celor care ajuta la promovarea revistei si a benzilor desenate, in special Vice Magazine si cautnet.ro.www.revistacomics.ro

No comments:

Post a Comment