Sunday, May 22, 2011

Festivalul Internaţional de Film şi Carte pentru Copii,“DREAM FEST CINEMA – 2011”, la Slatina

În perioada 1-5 iunie 2011, Aldaco Film şi Primăria Municipiului Slatina, în parteneriat cu IBBY România, organizează prima ediţie a Festivalului Internaţional de Film şi Carte pentru Copii,“DREAM FEST CINEMA – 2011”, proiect susţinut de Centrul Naţional al Cinematografiei. Gazda acestui festival va fi Centrul Cultural “Eugen Ionescu” din Slatina. În competiţie participă filme artistice realizate de cineaşti din Germania, Elveţia, Danemarca, Cehia, Rusia, India, Norvegia si Spania.

Pentru cinci zile, Slatina devine Capitala Copilăriei. Vor aduce un omagiu celor mici, personalităţi marcante ale cinematografiei mondiale, directori de festival, critici de film, realizatori, si regizori.
Oaspetele de onoare al festivalului va fi domnul Claudio Gubitosi, directorul celui mai important Festival de film pentru copii, Giffoni Film Festival.
Premiile festivalului vor fi acordate de către un juriu internaţional, iar premiul publicului de juriul format din bunici şi copii din Slatina.
Cu acest prilej se organizează concursul de personaje – “Fiecare om e o jucărie”
Mai multe informaţii, la pagina web: www.dreamfestcinema.com.
“Dream Fest Cinema” este un proiect susţinut de: Televiziunea N24 PLUS; Radio Naţional Fm, Blue Air, MDV Film, Agenţia de Carte, Jidvei si PromArt Creative.


Revista Comics, Legendele Dacilor si Ciutanul vor avea un loc special amenajat pentru vanzari + un mic atelier de desen pentru copii sustinut de Mihai Grajdeanu.

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Revista Comics, Legendele Dacilor si Ciutanul vor avea un loc special amenajat pentru vanzari + un mic atelier de desen pentru copii sustinut de Mihai Grajdeanu :)

    ReplyDelete