Sunday, September 11, 2011

Donald Duck de buzunar

Editura Egmont introduce pe piata benzilor desenate din Romania colectia "Donald Duck de buzunar". Revista cu 190 de pagini de benzi desenate, cu personajele clasice Disney, apare lunar si deocamdata au fost anuntate doar 5 numere dar probabil vor mai urma. Povestile sunt bune, si ca scenariu si ca desen (spre deosebire de revistuta Donald Duck care cumpara cele mai ieftine seriale, desenate foarte slab), traducerea este foarte ingrijita iar calitatea printului e cel putin decenta; hartia este destul de subtirica dar e un compromis care merita pentru a tine pretul revistei la 9,9 lei.

Sper sa aiba succes aceasta publicatie, eu unul imi voi cumpara toata colectia pentru ca de mic sunt fan Mickey Parade, concept pe care in sfarsit Egmot il aplica si la noi.

7 comments:

  1. Salut,
    Referitor la aceasta revista,se stie ceva de vreun abonament?Sau macar cand va aparea?
    Multumesc

    ReplyDelete
  2. Primul volum mi-a plăcut chiar mult. Și eu aș vrea să le iau pe toate. Măcar pentru a avea imaginea complete de pe cotor.

    Nu-i mai mult un album decât o revistă?

    ReplyDelete
  3. de abonament nu stiu nimic dar revista sau albumul se gaseste deja (eu am nr.2 pe septembrie). sigur vei gasi in punctele de distributie presa din mall-uri, carrefour etc

    ReplyDelete
  4. Buna! De curand am aflat de aceasta colectie si am reusit sa cumpar primele 4 numere de la un anticariat online. Insa de numarul 5 nu am dat de nicio culoare, nici macar coperta pe google nu am gasit-o. Sa nu fi aparut? Ana

    ReplyDelete
  5. sa stii ca si eu am cautat nr. 5... habar n-am... cred ca merita intrebat direct la Egmont Romania

    ReplyDelete
  6. nu a mai fost editat nr. 5 din cauza vanzarilor slabe a numerelor anterioare...

    ReplyDelete
  7. pacat... eu am gasit numai pana la nr 3. cred ca distributia si promovarea au fost problema pentru ca produsul in sine era bun.

    ReplyDelete