Tuesday, October 25, 2011

Revista COMICS nr. 6 (octombrie 2011)

In cele 6 numere de pana acum Revista COMICS a publicat in paginile ei 37 de autori romani de benzi desenate, de la tineri amatori, care publica pentru prima data, pana la artisti consacrati in domeniu, a organizat ateliere de benzi desenate si expozitii in Bucuresti, Cluj si Constanta, cele mai recente fiind expozitiile semnate Puiu Manu si Matty Aslan la Galeria Saint Ink, din Bucuresti. Revista a fost prezenta si la cateva targuri de carte din Europa si a ajuns chiar si la Comic Con New York.

Revista COMICS nr.6 va fi lansata joi 3 noiembrie la deschiderea Salonului European de Banda Desenata editia a doua, ce va avea loc in perioada 3-20 noiembrie la Foto Anexa (calea Mosilor 62-68).

La acest numar au contribuit: Andrei Moldovan, Andreea Chirica, Cristinel Zaharie, Ionut Popescu, Ileana Surducan, Laurentiu Butuc, Mihai Ionescu, Matei Branea, Mihai Grajdeanu, Nicolae NeguraOctav Ungureanu, Paun Florin, Raluca Z., Veronica Solomon, Vlad Forsea si Xiusha.

Revista poate fi citita integral si gratuit pe www.revistacomics.ro si poate fi embeduita pe orice site sau blog folosind codul de embed de aici iar varianta tiparita a revistei poate fi comandata de aici

Multumim prietenilor de la Boule, MangaShop.ro si Tanaaa pentru realizarea acestui numar.

4 comments: