Thursday, May 3, 2012

Ziua Benzilor Desenate Gratuite: Evenimente si locatii

Anul acesta, ZIUA BENZILOR DESENATE GRATUITE se bucura de o acoperire si diversitate mult mai mare ca anul trecut, pe langa reviste gratuite, puteti participa si la ateliere de banda desenata, puteti vizita expozitii de benzi desenate si chiar sesiuni de live drawing in 4 orase din tara: Bucuresti, Timisoara, Cluj si Iasi, dupa cum urmeaza:

In Bucuresti, se distribuie gratuit RevistaCOMICS la libraria Carturesti Verona (str Arthur Verona nr. 13-15 colt cu bd. Magheru), la Libraria Engleza Anthony Frost (Calea Victoriei nr.45, Galeriile Kretzulescu, zona Sala Palatului) si la Galeria Saint Ink (str. Doamnei nr. 3, colt cu Calea Victoriei) unde inca prindeti expozitia de benzi desenate "Dim - Sarabanda in Golful Aden" si puteti cumpara albumul cu reducere. Tot aici se va tine si un atelier de benzi desenate si o sesiune de live drawing, incepand cu ora 13:00.

In Cluj se vor distribui RevisteCOMICS gratuit la libraria Carturesti din Iulius Mall, parter, str. Alexandru Vaida-Voievod nr. 52-54 (in limita stocului disponibil)


In Timisoara se vor distribui RevisteCOMICS gratuit la libraria Carturesti din strada Mercy nr. 7 (in limita stocului disponibil) iar centrul EduKUBE organizeaza un workshop de character design (ora 16:00, durata 4h, taxa de participare 15 lei) iar la Cuib D'Arte va fi o sesiune de live drawing (mai multe detalii despre ultimele 2 evenimente aici)
In Iasi se vor distribui RevisteCOMICS gratuit la libraria Carturesti din Iulius Mall, etajul 2, str. Tudor Vladimirescu nr.2 (in limita stocului disponibil)

Evenimentul a fost facut posibil gratie partenerilor Revistei COMICS: MakeMeHappy.ro, MangaShop.ro, ComicBookCity.ro, Libraria Engleza Anthony Frost, Carturesti si Galeria Saint Ink.

No comments:

Post a Comment