Wednesday, April 17, 2013

Harap Alb continua #4

Începând din 15 aprilie, numărul 4 al celei mai cool reviste de benzi desenate românești poate fi cumpărat de la chioșcurile de ziare din toată țara, supermarketuri și benzinării, dar și online de pe www.harapalbcontinua.ro. Acesta este numărul în care se încheie povestea basmului scris de Ion Creangă și se anunță și noile aventuri ale eroilor din ceata lui Harap Alb: Ochilă, Gerilă, Flămânzilă, Setilă, Lungilă, Mara sau Spânul. Pe data de 18 aprilie, fanii revistei sunt invitați la avenimentul oficial de lansare al numărului 4.

Numărul 4 din Harap Alb continuă! prezintă cel mai tensionat moment, deznodământul poveștii lui Ion Creangă. Bătălia dintre Spân și Harap Alb, desenată de-a lungul a trei pagini, reprezintă apogeul luptei dintre bine și rău și marchează momentul în care Harap Alb încheie ritualul de trecere de la adolescență la maturitate. Trecerea se realizează într-un mod cât se poate de exploziv.

Tot în numărul 4 se prezintă povestea și originile lui Haiganu zis Ochilă. De altfel, viitoarele numere ale revistei de benzi desenate vor cuprinde conținut original cu privire la dezvoltarea și aventurile fiecărui personaj în parte. 



Pe data de 18 aprilie, prietenii și cititorii revistei Harap Alb continuă! sunt invitați la Galeria Saint Ink din str. Doameni nr3, București, ora 19.00 pentru lansarea oficială a numărului 4. Echipa Harap Alb continuă! a pregătit multe surprize și cadouri. Event pe facebook: [link]

No comments:

Post a Comment