Sunday, June 9, 2013

S-a lansat nr.5 al revistei online ATELIER BD dedicata Zilei Internationale a Copilului !



ATELIER BD

Numarul 5 al revistei ATELIER BD, va aduce peste 20 de pagini despre copii, mici artisti talentati si desenele pe care le-au creat.
Descopera picturile si banda desenata creata de Ciobanel Ioana Alexia  de la Clubul de arta Callatis din Mangalia.
Citeste povestea in benzi desenate semnata de Niki Gegea, o adaptare dupa opera lui Dante Aligheri, “Infernul lui Dante” si “Perfect man”  o banda desenata de Tofanel Bianca care descrie o faza comica bazata pe Edward Cullen din seria Twilight de S.Mayer.
Va invitam  la Biblioteca Nationala a Romaniei din Bucuresti , la Noaptea Benzilor Desenate sa descoprim  cum sa-l desenam pe Legendel in benzi desenate, personaj din universul “Legendele Dacilor”.

Pe langa aceste lucruri deosebite revista ATELIER BD nr. 5 va ofera:  Atelierul BD in “Gradina cu Artisti” de Ziua Internationala a Copilului: “Cum sa realizam o banda desenata”. Cartea cu ilustratii si banda desenata “Legendele Dacilor-Personaje” la Cinema Scala cu ocazia  spectacolului extraordinar Micile Vedete la Cinema”. Un spectacol pentru copii, parinti si bunici, ulterior difuzat de TVR2! si nu in ultimul rand afla cine a castigat diploma atelier BD si cartea pentru copii “Legendele Dacilor-Personaje” din concursul  ,,Creaza o banda desenata“.

Revista poate fi citita aici. mihaibd.blogspot.ro

Asteptam ideile si desenele voastre pentru urmatorul numar al revistei. Vom premia cele mai frumoase povesti de benzi desenate, despre istoria si legendele dacilor. Pentru publicare in revista ATELIER BD, foloseste cu incredere adresa de e-mail:  grajdeanu_mihai@yahoo.com  sau atelierulbd@yahoo.com
Multumim copiilor si parintilor care au trimis desene pentru revista!

No comments:

Post a Comment