Monday, September 1, 2014

Buzz Illustration - Impresariat artistic




Suntem Buzz Illustration - Agentie de Impresariat si e posibil sa nu fi auzit de noi inca. Dar daca locuiesti in Romania si daca esti un ilustrator pasionat hai sa iti povestesc cateva lucruri care te pot face cunoscut si care iti poti aduce venituri suplimentare.

Cine suntem?
Buzz Illustration este prima agentie de impresariat pentru ilustratori din Romania. Pe scurt suntem impresarul tau personal. Facem buzz, te facem cunoscut. Scopul nostru este sa facilitam proiectele spre tine si odata cu ele, veniturile.
Buzz Illustration.com este prima platforma de promovare si de lansare pentru ilustratori indiferent de nivelul lor de experienta. Pentru ca aici, la Buzz Illustration Agency, credem ca poti face ceea ce iti place si sa fii bine platit pentru asta.

Ce facem noi mai exact?
Noi luam legatura cu clientii in locul tau si iti aducem proiectele care ti se potrivesc cel mai bine, la tarife si deadline-uri negociate astfel incat timpul tau sa fie castigat. Nu percepem taxa de promovare, nici vreo taxa anuala sau lunara, ci doar un comision limitat si DOAR pentru proiectele garantate.
E simplu! Tu ai parte de mai putina bataie de cap, nu trebuie sa dedici timp intalnirilor cu clientii sau emailurilor. Tu trebuie sa faci doar ceea ce iti place – ilustratii.

Nu mai astepta si intra acum pe www.BuzzIllustration.com si trimite-ne portofoliul tau.
Ai intrebari ? Ne poti scrie pe adresa de e-mail: contact@buzzillustration.com


No comments:

Post a Comment