Tuesday, October 14, 2014

HAC #13


Miercuri, 15 octombrie 2014, se implinesc doi ani de când revista Harap Alb continuă a văzut lumina tiparului.

Lansarea numărului 13 ”Harap Alb continuă” este dublată de aniversarea a doi ani de aventuri, de proiecte frumoase și multe surprize pe care le-am oferit în tot acest timp cititorilor de bandǎ desenatǎ, alǎturi de partenerii nostri.

În ultimii 2 ani am crescut alǎturi de cititorii nostri, care au format o comunitate de peste 143.000 membri (https://www.facebook.com/revistaharapalbcontinua), oameni care cred în proiectul nostru și îl susțin.


În ultimii 2 ani ne-am reinventat; am continuat să evoluăm, atât ca stil de povestire și desen cât și ca imagine, cunoscutul logo "Harap Alb continuă" transformându-se ȋn mult mai familiarul "HAC!"

Cum numărul aniversar al revistei este 13 și apare ȋn luna octombrie când ȋn tradiția populară românească se sărbatorește Ziua morților (Halloween-unul neaoș românesc), ne-am gândit să sfidam superstițiile și să lansăm de această dată revista pe 13 octombrie dimpreună cu 13 premii-surpiza oferite publicului cititor (mai multe pe facebook.com/harapalbcontinua).

Vă mulțumim tuturor, abonați și clienți deopotrivă , care ați crezut ȋn marca HAC!  Vă mulțumim pentru susținere, pentru cuvintele frumoase dar și pentru sugestiile şi solicitările voastre care au făcut ca produsul nostru de bandă desenată să fie cel mai competitiv din România.

În ultimii 2 ani am rămas prima  si singura revistă profesionistă de benzi desenate din România şi asta se datorează vouă, fanilor, cititorilor, abonaţilor şi partenerilor noştri.

Revista Harap Alb continuă, este creată de editura HAC!BD, care pe lângă revistele și albumele HAC! a promovat alte două titluri inedite de bandă desenată, Ioniță Tunsu, un haiduc de București si Zobb, un extraterestru ȋn București.

Avem ȋn lucru multe alte proiecte, care suntem siguri că vor veni să acopere un gol pe o piață saturată de bezi desenate americane, și care vor satisface nevoile cititorilor de benzi desenate din România.

Harap Alb Continuă! este singura revistă profesionistă de benzi desenate din România, primul numar a fost lansat în octombrie 2012 și apare o data la 2 luni ȋntr-un tiraj de 10.000 de exemplare distribuite ȋn toată țara.

Începând cu data de 13 octombrie, numărul 13 al revistei ”Harap Alb continuă...” va fi disponibil ȋn aplicația SuperErou (http://hacbd.ro/mobile) acum și pentru iPhone (alături de variantele deja disponibile pentru iPad, telefoane și tablete Android) dimpreună cu toate celelalte numere, cât și la chioșcurile de ziare din toată țara, supermarketuri și benzinării sau poate fi comandat de pe site: www.harapalbcontinua.ro, unde vă și puteți abona.

No comments:

Post a Comment