Monday, June 20, 2016

Noaptea Institutelor Culturale 2016


Vineri, 24 iunie, are loc cea de-a zecea ediție a Nopții Institutelor Culturale. Delegația Valonia-Bruxelles vă propune un dialog în benzi desenate - o seară de improvizație cu Alexandru Ciubotariu aka Pisica Patrata și Octav Ungureanu aka SmokingCoolCat.
Artiștii Alexandru Ciubotariu și Octav Ungureanu își vor da replici într-un dialog de benzi desenate proiectat în direct pe pereții Institutului Balassi. Personaje din benzile desenate belgiene francofone (Ștrumfii, Tintin, Spirou și alții) vor apărea în acest dialog, dar forma lor finală și aventurile la care vor participa aparțin improvizației și inspirației de moment a artiștilor. Ritmul acestui dialog va fi asigurat de un grup de percuționiști.
22:00-23:00: Dialog în benzi desenate cu Alexandru Ciubotariu și Octav Ungureanu ritmat de un grup de percuționiști Spațiu: Curtea Institutului.
Evenimentul propus de Delegația Valonia-Bruxelles va avea loc la sediul Institutului Balassi – Institutul Maghiar din București, Str. Gina Patrichi nr. 8.

No comments:

Post a Comment