Tuesday, March 22, 2022

SuperEroi pentru o lume cu #plasticzero


Atunci când normalitatea devine spectaculoasă, în vremurile pe care le trăim, benzile desenate ale copiilor de la Școala Gimanzială nr. 1 și de la Liceul Teoretic Grigore Tocilescu din Mizil, ajung la public în cadrul expoziției Super eroi pentru o lume cu #plasticzero care va avea vernisajul vineri, 25 martie, ora 17.00.

La începutul acestui an, înainte ca evenimentele internaționale actuale să ne pună față în față cu realitatea războiului chiar la granițele noastre, timp de trei săptămâni , între 15 și 30 ianuarie 2022, în cadrul a șase ateliere, 22 de copii și adolescenți de la Școala Gimnazială nr. 1 și de la Liceul Teoretic Grigore Tocilescu din Mizil au descoperit și s-au antrenat în tainele dezvoltării benzilor desenate.

Alexia, Ana-Maria B., Ana Maria N., Ana Maria T., Andreea, Andrei, Bianca Gabriela, Daria, Daria Ioana, Darius, Gabriel, Ioana, Ioana Natalia, Iulian, Iustin B., Iustin P., Maria Alexandra, Maria, Marius, Ruxandra și Vanesa  au venit alături de noi, Asociația Volum Art, în aventura ENDLESS PRESENT | LIMITED FUTURE #plasticzero și acestea sunt poveștile care ne invită în lumea lor plină de fantezie și a celor implicați activ în comunitatea lor.

Vă așteptăm să îi descoperiți pe Malala și creionul magic, Un răufăcător ciudat, Bob poluatu, Țestoasa și sticla. Veți fi martori la O prietenie cu surprize pentru Înfrângerea poluării.

Copiii din Mizil vorbesc despre schimbare și nu e un moment mai bun și mai acut decât acesta să îi ascultăm și să îi sprijinim pentru o le oferi șansa la o lume mai bună.

Poveștile lor vor fi disponibile și pe www.plasticzero.ro.

Evenimentul este organizat de Asociația Volum Art, în cadrul proiectului „Endless Present | Limited Future“, finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA,

Data evenimentului: Vineri, 25 martie, ora 17.00

Locul evenimentului:  Gardul de incintă al Școlii Gimnaziale nr. 1, str. Mihai Bravu 104, Mizil

Ne puteți urmări în social media unde proiectul și fiecare atelier vor fi documentate prin povești, fotografii și video pe pagina de Facebook a proiectului și pe www.plasticzero.ro







 

No comments:

Post a Comment