Tuesday, September 26, 2023

concurs de benzi desenate

Concurs Ordinul povestitorilor #16 📯
✨ Tema ediției: O zi din viața unui supererou
Cu siguranță că cei mai mulți dintre voi au auzit de Superman, Omul Păianjen, Batman sau Wonder Woman. Probabil că ați auzit și de Căpitanul Chilot, Dog Man și alți eroi atipici de bandă desenată.
Acum e rândul vostru să inventați un supererou și să povestiți cum decurge o zi (ne)obișnuită din viața lui. Oare ce superputeri va avea și pe cine va reuși să salveze?
Cele mai originale și amuzante texte, dar și desene vor fi publicate în paginile revistei și vor primi premii speciale. În mod tot special pentru acest număr încurajăm și banda desenată!
⌛️ Deadline – 16 octombrie 2023

📖 Textele trebuie să respecte următoarele condiții: să fie scrise cu diacritice, să nu depășească 6000 de semne (aproximativ 3 pagini) și să fie editate în format doc.

🎨 Ilustrațiile pot fi realizate în orice tehnică (acuarelă, ulei, tempera, tabletă grafică etc.). Un concurent poate trimite maximum 4 ilustraţii. Atenție, desenele trebuie să fie scanate la o calitate acceptabilă, pozele neclare, de slabă calitate, nu se vor califica!

🎁 Câștigătorii vor primi premii speciale la lansarea revistei, în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus (sfârșitul lunii noiembrie).

Înscrierile se fac aici: https://www.editura-arthur.ro/concurs
Vă rugăm să citiți Regulamentul oficial pe site:
🔖 https://bit.ly/regulamentOrdinulPovestitorilor16

No comments:

Post a Comment