Wednesday, July 20, 2011

Benzi desenate la pachet

,,ARTA LA PACHET" este un concept pentru o expozitie de grup care se desfasoara in perioada 14 iulie -14 august la Galeria Foto a Cinematografului Patria din Bucuresti.   

Expozitia ARTA LA PACHET cuprinde in total 35 de lucrari: fotografie, pictura, ilustratie si banda desenata, semnate de patru tineri artisti: Ana-Maria Iana, Roxana Ciucalau,  Oana Popescu si Mihai Grajdeanu.

                   BENZI DESENATE
In cadrul expozitei arta la pachet puteti vedea  9 planse  de banda desenata cu o poveste unica despre Romania in cel de-al doilea razboi mondial ,, Trecerea Nistrului” ,  dedicata soldatilor romani care au murit in lupta pentru eliberarea Basarabiei  iunie-iulie 1941 si veteranilor de razboi. 

                                                                            MIHAI GRAJDEANU

 Nascut in Mangalia, Mihai deseneaza de cand era mic copil iar cand avea 11 ani deja ilustra zeci de pagini cu benzi desenate. La numai 19 ani, in urma Salonului de Benzi Desenate din 2006, lucreaza la primul sau proiect de benzi desenate: "Istoria alternativa a literaturii romane". A mai publicat "DUPA GRATII" prima banda desenata pentru detinutii din Romania si CIUTANUL vol I, editura Dacica, primul roman grafic romanesc despre fotbal si Legendele Dacilor -Piatra Sacra. In prezent lucreaza la continuarea trilogiei cu "Ciutanul" volumul 2.



Cele 9 planse de banda desenata pot fi achizitionate. Contact: grajdeanu_mihai@yahoo.com

1 comment: