Sunday, July 31, 2011

Revista ATELIER BD

Ochii mari si urechile ciulite !  A aparut revista copiilor talentati la desen si pasionati de benzi  desenate !
                                      ATELIER BD
Revista ATELIER BD este o platforma online in curand si tiparita care isi propune sa  promoveze copii  talentati la desen si pasionati de benzi desenate   in urma participarii lor la ateliere de creatie si nu numai…
Din cei peste 30 de copii si tineri minunati care au participat la  atelierele de banda desenata sustinute in perioada iunie –iulie  2011 de Mihai Grajdeanu, autor de banda desenata, in orasul Slatina, Galati, satul Valter Maracineanu din jud. Giurgiu,   10 talente sunt promovate in acest prim numar al revistei(iunie-iulie-august 2011).
Pe langa aceste lucruri deosebite revista va ofera:
Expozitia arta la pachet , interviu  special cu Victor Drujiniu,  cel mai talentat tanar artist de banda desenata  al Romaniei care deseneza pentru marile edituri  din SUA si nu in ultimul rand concurs de benzi desenate pentru copii cu premii  surpriza :) …lectura placuta !

Daca esti pasionat de benzi desenate  sau vrei sa organizezi in localitate un atelier de banda desenata, daca vrei sa contribui la revista sau  sa recomanzi un copil talentat la desen pentru publicare in revista ATELIER BD foloseste cu incredere adresa de e-mail  grajdeanu_mihai@yahoo.com  sau atelierulbd@yahoo.com si poate aparea in numarul viitor !

No comments:

Post a Comment