Friday, October 25, 2013

Scoala de Basm

Atențiune, atențiune! Vă anunțăm cu surle și trâmbițe că a apărut primul număr al publicației pentru copii ȘCOALA DE BASM, super-revista isteților de 6-12 ani din toată țara!
Din orarul ȘCOLII DE BASM fac parte 2 benzi desenate, super-descoperiri, distracție cât cuprinde și 20 de premii de poveste, plus premiul cel mare: o tabletă Samsung-Galaxy!
Primele 8 pagini sunt dedicate serialului de bandă-desenată FĂT-FRUMOS-ÎNTORS-PE-DOS, o creație originală a artistului grafic Valentin Cristescu. În primul număr, alături de colegii lui de clasă Greuceanu, Harap-Alb, Prâslea, Muma-Pădurii, Ilenușele, Laur-Balaur, Aleodor și cei trei iezi cucuieți, Făt-Frumos întoarce școala de pe dos pentru a rezolva... criza pixurilor!
Aventura personajelor de basm nu se oprește aici! Pe tot parcursul revistei, eroii de poveste cu ghiozdanul în spate îi vor ghida pe micutii cititori într-o varietate de domenii: literatură, istorie, mitologie, matematică, pictură, muzică, sport, ecologie, sănătate și nutriție, călătorii.
Cititorii noștri primesc gratuit CAIETUL DE BASM împreună cu primul număr al revistei.
Haideți în vizită pe www.scoaladebasm.ro pentru mai multe informații și urmăriți-ne activitatea pe www.facebook.com/ScoalaDeBasm
Aici www.issuu.com/copilaria/docs/scoala_de_basm puteți răsfoi selecții din primul număr.  
Revista ȘCOALA DE BASM este disponibilă în școlile din toate județele tării. De asemenea, poate fi comandată online http://scoaladebasm.ro/COMENZI.php , prin telefon sau e-mail.

No comments:

Post a Comment