Wednesday, October 2, 2013

Workshop de banda desenata


Sambata 5 octombrie ora 22.30, timp de 30 minute veti afla in detaliu despre workshop , in cadrul Nocturnei Incubator107, care se va tine la galeria Alchemia. Noctura va incepe la ora 20.00, puteti gasi mai multe informatii despre celelalte workshopuri pe pagina incubator107.
Participanti vor primi din partea organizatorilor materiale cu care vom incepe o banda desenata comuna, aceasta banda va fi continuata in workshopurile ce vor urma.
 Dupa aceasta introducere vom continua :
 Sambata 12 octombrie - Workshop de storyboarding si scenaristica, in relatie cu banda desenata si alte utilizari ale acestora in media. In cadrul acestei sesiuni participanti vor putea sa aplice ceea ce se discuta in cadrul workshpului, fie in scris sau desen. Workshopul incepe la ora 18 , urmat de 3 ore consistente. Duminica 13 octombrie continuam cu Workshop despre "Character design" - dezvoltarea unui personaj in banda desenata dar si in alte domenii. Participanti vor dezvolta personajele create in benzile anterioare. Incheierea workshopului va aduce, materialele dezvoltate pe parcurs, impreuna, ulterior fiind transformate intr-o banda desenata comuna.
Workshopul este deschis atat pentru cei ce prefera literele cat si pentru cei ce lucreaza cu imagini.
Ne vedem pe 5, nu uitati sa va aduceti creativitatea ;)
Intrarea absolut libera

No comments:

Post a Comment