Monday, March 23, 2015

Targul SF & Fantasy Final Frontier




Magii au prezis din vremuri de mult uitate, nici precogii nu s-au lăsat mai prejos, iar la final de martie profetia se împlinește: Final Frontier, singurul târg de carte SF & Fantasy îi strânge laolaltă, ca-ntr-o frăție, pe toți cei prinși în mrejele cărților fantastice.

Bookblog.ro a pregătit arena pe 28 si 29 martie, la Nexus Gamers Club (B-dul. Elisabeta nr. 37, vis-a-vis de Hotel Cișmigiu), pentru a patra întâlnire a fanilor si cititorilor virusati de science fiction.

Simti ce te asteaptă?

Vino să-ți întregești colecția de știință și magie cu cele mai noi cărți ale genului de la principalele edituri (Nemira, Paladin-Art, Herg Benet, Millenium Books, Tritonic, Crux).

Pune mâna pe comicsuri, figurine și board games de la Comics Shop, The Walking Dead, Red Goblin și 101 figurine.

Măsoară-ti imaginatia alături de scriitorii vedetă ai editiei - Sebastian A Corn și Oliviu Crâznic - la sesiuni de autografe sau lansări de carte.

Și nu uita să-ti invoci forta creativă pentru că s-ar putea să fii atras de atelierele de scriere creativă organizate de Revista de Povestiri și Bookblog.ro sau de lectiile de benzi desenate oferite de prietenii de la revista Comics si nu oricum, ci folosindu-se de instrumente magice precum tablete grafice oferite de Wacom.

Iar dacă pofta ta de câstig si glorie n-are astâmpăr, pune chiar tu mâna pe o tabletă grafică Wacom de la târg si realizează un desen inspirat de SF (personaj, peisaj, scenă etc.) pentru a participa la concursul Wacom si poti pleca acasă cu tableta în geantă, ca să exersezi.

…sau poate preferi concursul de fan fiction la care te poti înscrie până în ziua târgului, pentru premii din viitor si posibilitatea de a-ti fi publicată povestirea chiar pe site-ul Final Frontier. Va trebui să-ti arăti puterile si să impresionezi juriul format din reprezentantii celor mai mari fan cluburi din tară. Poate, cine stie, te hotărăsti să faci un pact în frătia lor.

Stai cu ochii pe Final Frontier.ro ca să vezi ce năluciri se mai adeveresc și nu uita de Evenimentul creat pe Facebook pentru discutii si noutăti.


Când: 28-29 martie 2015
Unde: Nexus Gamers Club (B-dul. Elisabeta nr. 37, vis-a-vis de Hotel Cismigiu)
Program: 10:00 – 19:00

No comments:

Post a Comment