Monday, November 7, 2011

Comicbookcity.ro


"comicbookcity.ro a luat nastere in urma unei pasiuni dar si in ideea de a promova banda desenata si celor care nu cunosc acest fenomen.

Am inceput cu banda desenata americana deoarece am incercat sa ne legam de conceptul american al supereroului, dar avem in vedere ca pe viitor sa aducem atat BD cat si Manga. Vom incerca sa creeam un echilibru intre personaje, totusi o sa luam in considerare si solicitarile clientilor.Vom incerca sa venim zilnic cu informatii despre eroi, despre lansarile publicatiilor de renume dar vom incerca sa promovam si evenimentele care au loc in lumea benzilor desenate de pretutindeni.

Momentan in stoc avem peste 300 reviste tiparite incepand cu anul 1974 pana in 2011, ale editurilor: Marvel, DC Comics, Image si multe altele. Sectiunea Graphic Novels cuprinde cuprinde atat benzi desenate americane cat si transpuneri ale filmelor, romanelor clasice dar si o sectiune pentru copii, in care vom avea transpuneri ale celor mai indragite povesti.

Pe viitor vom incerca sa marim stocul de marfa, sa aducem produse la comanda in functie de cerintele clientilor. Din momentul in care vom cunoaste preferintele publicului vom incerca sa aducem si cateva serii complete cu cele mai cunoscute personaje.

Avem in plan ca in cel mai scurt timp sa deschidem alte noi sectiuni care vor fi dedicate figurinelor dar si altor produse care au legatura cu lumea benzilor desenate."

www.comicbookcity.ro

3 comments: