Saturday, February 25, 2012

SequaPunch quaterly



SequaPunch este o revista-antologie indie americana aflata la inceput de drum ce isi cauta artisti care sa contribuie la ea. Pentru SequaPunch nu conteaza stilul sau genul povestii atat timp cat se incadreaza in 20 pagini si este self-contained.

Doritorii pot gasi mai multe detalii pe site-ul lor.

3 comments:

  1. cat de mult seamana cu revista comics ca si concept! ambele oferind sansa oricui sa publice, diferenta majora fiind ca in SUA a aparut ca o alternativa la piata saturata de supereroi iar la noi ca o alternativa la ceva... aproape inexistent :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si eu am avut un deja vu cand au dat peste mine pe smackjeeves.

      Delete
    2. O mică corecție. Saturația cu supereroii nu s-a petrecut decât după `70, iar chiar și atunci încă existau benzi de război, benzi de dragoste, westernuri, etc. Doar că din ce în ce mai puține și mai ciudate.

      Alternativa nord-americană așa cum o cunoaștem acum a rezultat din multiple surse. Cea mai veche și cea pur americană, undergroundul, este mai mult o reacția împotriva CCAului, de unde benzile pornografice din perioada timpurie a lui Crumb și tributurile/omagiile/continuările benzilor de la EC Comics.

      Delete