Tuesday, February 12, 2013

"Harap Alb continua..." nr. 3


Începând cu data de 15 februarie, numarul 3 al revistei Harap Alb continuă va fi disponibil la chioșcurile de ziare din toată țara, supermarketuri și benzinării sau poate fi comandat de pe site: www.harapalbcontinua.ro
Povestea merge mai departe și Harap Alb se întâlnește în drumul său spre Roșu Împărat cu Gerilă, Flămânzilă și ceilalți. Pe lângă asta, puteți afla originile lui Mîrza zis Setilă, într-o poveste dedicată numai lui și pentru că tot suntem în luna îndrăgostiților, aflați cine este de fapt în spatele legendei lui Dragobete.
Joi, 21 februarie, la ora 19:00, sunteți invitați la evenimentul de lansare al numărului 3, unde vă așteptăm cu multe surprize și cu boardgames de la TarabDeJocuri. Doritorii pot lua autografe de la ilustratorul lui Harap Alb - Andrei Moldovan, iar primele 10 cumpărătoare ale revistei vor primi un premiu special de Dragobete.
Lansarea va avea loc la Galeria Saint Ink din Bucuresti, str. Doamnei nr.3.

Mai multe pe www.harapalbcontinua.ro si www.facebook.com/revistaharapalbcontinua
 

1 comment:

  1. Imi place revista, o cumpar cu regularitate si doresc sa felicit autorii. Cu toate acestea, doresc sa atrag atentia ca la pagina 22 in randurile despre Aurel Petrescu, autorul articolului a facut o greseala. Cand a precizat sursa, a mentionat Istoria Benzii Desenate Romanesti cu autorii D. Nita si A. Ciubotariu. Deja de acum stie toata lumea ca A. Ciubotariu a facut doar tehnoredactarea. Nu e deloc putin lucru, dar totusi altceva. Persoana care a facut documentarea atatia ani si care a scris la propriu cartea este dl. Dodo Nita. Sper ca nu veti lua in nume de rau aceasta observatie si veti tine cont de ea in viitor. Nu doresc sa-l apar pe dl Nita, el stie sa o faca si singur, dar va rog sa tineti cont pe viitor de aceasta observatie. Va multumesc.

    ReplyDelete