Tuesday, October 1, 2013

Terapie de basm

“În vremuri obsesiv-compulsive, într-o societate cu deficit de atenție, depresia, nevroza, anxietatea, și tulburările de panică nu au ocolit nici măcar tărâmul basmelor.
Într-o lume tot mai dură, în care oamenii și-au pierdut răbdarea de a le mai asculta povestea, atunci când nici farmecele, buzduganele și zânele nu le mai pot veni în ajutor, personajele noastre preferate, înfrânte și aflate în culmea disperării, se văd și ele nevoite să facă apel la…terapie.
În “Sala Epavelor”, sub conducerea unui misterios terapeut, vom afla adevărata poveste a cavalerilor, a fiicelor de împărat, a necuvântătoarelor fermecate și a zmeilor înspăimântători. Acum putem fi martori la ședințele de terapie, unde vom afla ce a fost cu adevărat odată ca niciodată.”

Terapie de Basm a pornit din dorinta comuna a mai multor tineri din diverse branse ale lumii artistice (grafica, arhitectura, literatura, animatie) de a crea un concept inedit, dupa chipul si asemanarea lor, de a spune o poveste moderna dar adanc inradacinata in geografia si cultura spatiului romanesc, si de a trezi la viata o piata adormita. 
Astfel, cu sediul intr-o cafenea din Timisoara, sedintele noastre saptamanale de “terapie” au produs o repovestire a binecunoscutelor basme romanesti, plasate intr-un mediu urban si cat se poate de profan.
Ce isi doreste TDB? Ne dorim sa atragem privirile, sa stimulam imaginatia, sa creăm oportunitati pentru tineri artisti, sa trezim interesul pentru medii artistice dinamice si inventive dar mai ales sa spunem povesti deosebite.Va invitam sa fiti alaturi de noi.

Terapie de Basm pleaca in turneu .
Lansare Alba Iulia, 5 Octombrie: https://www.facebook.com/events/1420847881469939/

1 comment:

  1. >.< am comandat-o de o saptamana si ceva si ei ma tin asa,in suspans >.<

    ReplyDelete