Monday, December 9, 2013

Lansare "Ionita Tunsu. Un haiduc de Bucuresti"


Atentie pe unde calcati prin Bucuresti!  S-ar putea ca sub talpa voastra sa fie locuri uitate de veacuri, incarcate de istorie si stropite cu sange de haiduci!

Ionita Tunsu a fost ultimul haiduc care a bagat spaima in targovetii si boierii Bucurestiul secolului al XIX-lea. Jafuri la drumul mare, spargeri in toiul noptii si aventuri prin catacombele uitate ale Bucurestilor, ba chiar incursiuni in Revolutia de la 1821, fapte intrate in legenda si reinviate acum,  cu deosebita maiestrie de pensula domnului Puiu Manu. Povestea imaginata de scenaristul Marius Lestaru, este fundamentata pe repere istorice atent documentate de acesta, fiind in acelasi timp  plina de dinamism si autenticitate.

Albumul "Ionita Tunsu - Un haiduc de Bucuresti" este al doilea titlu, dupa "Harap Alb continua" al editurii HAC!BD; cu siguranta vom continua sa publicam cele mai reusite benzi desenate romanesti. Cu acest album vrem sa aducem in atentia publicului consumator de banda desenata, un produs deosebit, prin calitatile grafice ce aduc aminte de manuscrisele acelor timpuri.

Evenimentul de lansare are loc sambata, 14 decembrie, orele 17:00 in cadrul Librariei Engleze Anthony Frost din Calea Victoriei nr. 45 (Galeriiile Kretzulescu de langa Biserica Kretzulescu). Libraria va gazdui si o expozitie de planse originale iar albumul costa 38 de lei,  respectiv 45 de lei in editie de lux, disponibila numai la lansare.



No comments:

Post a Comment