Tuesday, October 31, 2023

lansare POC#3


Vă invităm în data de 𝟮 𝗻𝗼𝗶𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲, începând cu 𝗼𝗿𝗮 𝟭𝟵:𝟬𝟬, la Centrul Ceh București, la lansarea revistei de bandă desenată documentară POC!#3.

Aflată la cea de-a treia ediție, revista POC! prezintă în paginile sale șapte noi povestiri țesute în jurul temei „Universul Apelor - prezență și (in)suficiență” și dezvoltate alături de o echipă interdisciplinară formată din cercetători, antropologi, activiști, artiști și ilustratori.
Plecând de la procesul actual de transformare prin care trec societățile noastre, locale și globală, în ceea ce privește apa ca resursă, teritoriu, patrimoniu și criza climatică, ne-am propus să creăm în POC!#3 un context de dialog, cercetare și creație artistică pe tema influenței apelor asupra vieții cotidiene, dar și a identității comunităților care locuiesc în proximitatea apei.

Așadar, revista POC!#3 reprezintă și încununarea unui an de cercetări antropologice.
Vă invităm să răsfoim împreună paginile noului număr POC! și să luați parte la o discuție cu autoarele, autorii, ilustratoarele și ilustratorii implicați, despre noul subiect al revistei, despre munca de cercetare întreprinsă și descoperirile sale, precum și despre munca artistică din culisele revistei!

𝗘𝗰𝗵𝗶𝗽𝗮 𝗣𝗢𝗖!#𝟯: Alexey Klyuykov, Maria Simina Dimancea, Anna Benczédi, Dări Tămăslăcaru, Roma Gavrilă, Miruna Șmit, Tuan Nini, Pavel Sterec, Bogdan Iancu, Vlad Gheorghiu, Călin Cotoi, Loredana Pană, Liviu Chelcea, Maria Surducan, Petra Dobruská, Monica Stroe, Teodor Bradu și Raluca Dan.

No comments:

Post a Comment