Saturday, November 27, 2021

Concurs de benzi desenate: "Premiile Antalis pentru cele mai frumoase benzi desenate"


 „Premiile Antalis pentru cele mai frumoase benzi desenate”, ediția 2021, este o competiție de creație grafică din cadrul „Concursului CLAR pentru Tipar”. 

Tema concursului este „Hârtia și sustenabilitatea”. Perioada de înscriere a lucrărilor în concurs este 25 noiembrie 2021 – 25 ianuarie 2022 (data limită a primirii lucrării de către organizator). Jurizarea lucrărilor înscrise va avea loc până pe 10 februarie 2022. Anunțarea câștigătorilor și gala de premiere se va desfășura în perioada 15-28 februarie 2022. 

Cea mai bună lucrare va fi premiată de juriu cu un premiu în valoare de 1000 euro. Premiul publlicului, în valoare de 500 euro, va fi decis în urma votării online a lucrărilor înscrise, afișate pe pagina concursului de pe platforma Facebook, în perioada 15 decembrie – 30 ianuarie 2022.

Juriul este format din: Laura Abrihan, consultant producție tipar; Șerban Andreescu, ilustrator și autor de benzi desenate; Radu Mihai, regizor producție film Alina Penciu, reprezentant al organizatorului, Valentin Tănase, ilustrator și autor de benzi desenate;

Cerinte: O lucrare trebuie să includă minim trei (3) pagini; O pagină trebuie să conțină minim trei (3) casete cu ilustrații.

Regulamentul complet: [aici]

No comments:

Post a Comment